Φύλαξη Φ/Β Πάρκων

Υπηρεσίες Φύλαξης Φωτοβολταϊκών Πάρκων

Η Open Securtiy εξειδικεύεται στην φύλαξη των Φωτοβολταϊκών Πάρκων. Ειδικότερα η εταιρεία μας φυλάσσει τα Πάρκα σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας, από την αρχική κατασκευή έως την ολοκλήρωση και την λειτουργία τους.

 

Η Οpen Eye Security σε ακόμη έναν  τομέα σας προσφέρει Ασφάλεια Υψηλών Προδιαγραφών

 

Η Φύλαξη καθορίζεται από εσάς και διαφοροποιείται σε Στατική και Εποχούμενη για τον έλεγχο περισσότερων από έναν Σταθμό.

Επίσης ανάλογα με τις ανάγκες του Πελάτη προσαρμόζεται το Ωράριο κάθε Φύλαξης, που μπορεί να γίνει κατά τη διάρκεια της ημέρας, της νύχτας ή ακόμα και σε 24ωρη Βάση.

 

Μετά την ολοκλήρωση κατασκευής του Πάρκου, έχουμε τη δυνατότητα να σας παρουσιάσουμε μία ολοκληρωμένη οικονομοτεχνική μελέτη της  ηλεκτρονικής φύλαξης του Πάρκου .

 

023030303-boost
230-25-boost

Απομακρυσμένη Παρακολούθηση του Φωτοβολταϊκού Πάρκου

.

Η τεχνική υπηρεσία μας πραγματοποιεί μία ολοκληρωμένη μελέτη για εγκατάσταση συστημάτων συναγερμού και κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης όλου του Πάρκου.

Εγκατάσταση Συστημάτων Ασφαλείας

Μαζί με αυτή τη μελέτη σας καταθέτουμε και το πλάνο Άμεσης Επέμβασης σε όλους τους χώρους ξεχωριστά με τους χρόνους που απαιτούνται.

Η μελέτη που πραγματοποιείται είναι ολοκληρωμένη και σας εγγυάται τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια.

Αυτό εξαρτάται από το χώρο και τις ανάγκες του για απρόσκοπτη φύλαξη των κομβικών του σημείων. Μπορεί να είναι 24ωρη αλλά και ημερήσια ή νυκτερινή ανάλογα με την περίπτωση.
Είναι συνηθισμένη η ζήτηση των υπηρεσιών στατικής φύλαξης για έκτακτες περιπτώσεις όπως ένας γάμος, ένα εταιρικό event, ή ένα υπαίθριο party. Οι φύλακες είναι σε θέση να φροντίσουν για την άρτια διεξαγωγή μιας, μικρής ή μεγάλης σε πλήθος, εκδήλωσης. Κύριο μέλημα σε αυτές τις περιπτώσεις είναι η ασφάλεια και η διακριτική διαχείριση του πλήθους καθώς και η ασφάλεια των οχημάτων.
Κατηγορηματικά όχι. Κάτι τέτοιο είναι ξεκάθαρα αντίθετο με την ελληνική νομοθεσία.
Το προσωπικό ασφαλείας είναι πιστοποιημένο με ειδική άδεια Security από την ΕΛ.ΑΣ.

Open Eye Security

Open Eye Security

Οι επαγγελματίες στην ασφάλεια, διαθέτουν και είναι σε θέση να συντονίσουν άμεσα ομάδες εκπαιδευμένων στελεχών υπηρεσιών ασφαλείας, προκειμένου ανά πάσα στιγμή να υπάρχει ετοιμότητα και εγρήγορση, ούτως ώστε να παρέχουν υπηρεσίες φύλαξης οποιαδήποτε στιγμή μέρα ή νύχτα,                   365 ημέρες το χρόνο.