Σχετικά

Η Εταιρία

Λίγα Λόγια

Η Open Eye Security εδρεύει στη Λάρισα και παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες ιδιωτικής φύλαξης και προστασίας. Φιλοσοφία μας είναι ότι η ασφάλεια είναι δικαίωμα όλων και στόχος μας είναι να την παρέχουμε με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο βάσει των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών των εγκαταστάσεων του κάθε πελάτη. Η πολυετής προσωπική εμπειρία μας στο χώρο καθώς και το άρτια εκπαιδευμένο και υπεύθυνο προσωπικό μας αποτελεί την καλύτερη εγγύηση για την ποιότητα των υπηρεσιών μας. Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων -Παρέχουμε φύλαξη οικιών, καταστημάτων, εργοστασίων, συνεδρίων, αθλητικών εκδηλώσεων, εμπορικών κέντρων και ολόκληρων περιοχών/οικισμών. Αναλαμβάνουμε εξ ολοκλήρου την μελέτη και την τοποθέτηση υψηλής ποιότητας συστημάτων ασφαλείας (συναγερμούς, κυκλώματα παρακολούθησης). -Διαθέτουμε 24ωρο Κέντρο Λήψης Σημάτων και επεμβαίνουμε άμεσα σε περίπτωση ενεργοποίησης του συναγερμού σας.

Συνεργαστείτε Τώρα
Γιατί...

Eίμαστε oι Kαλύτεροι

Alarm Systems
Alarm Systems

Εγκατάσταση Αξιόπιστων Συστημάτων Ασφαλείας

Αυτοματισμοί
Αυτοματισμοί

Ο συνδυασμός εξαρτημάτων και συσκευών που συνδέονται κατάλληλα μεταξύ τους, για να φέρουν ένα επιθυμητό αποτέλεσμα

CCTV Systems
CCTV Systems

Σύγχρονα  Συστήματα Καμερών Ασφαλείας

'Ελεγχος Πρόσβασης
'Ελεγχος Πρόσβασης

Aσφάλεια  κτιρίων, διαβαθμισμένων χώρων ή συγκεκριμένων αιθουσών, αποτρέποντας την ανεξέλεγκτη είσοδο

Tech Support
Tech Support

Συνεχής Επικοινωνία και Τεχνική Υποστήριξη Εγκατάστασεων

Θυροτηλεόραση
Θυροτηλεόραση

Ασφαλέστερη και ανετότερη διαμονή στους οικιακούς και επαγγελματικούς σας χώρους.

Δημοφιλείς

Eρωτήσεις Mε Tις Aπαντήσεις Tους

Οι επαγγελματίες στην ασφάλεια, διαθέτουν και είναι σε θέση να συντονίσουν άμεσα ομάδες εκπαιδευμένων στελεχών υπηρεσιών ασφαλείας, προκειμένου ανά πάσα στιγμή να υπάρχει ετοιμότητα και εγρήγορση, ούτως ώστε να παρέχουν υπηρεσίες φύλαξης οποιαδήποτε στιγμή μέρα ή νύχτα, 365 ημέρες το χρόνο.
Αυτό εξαρτάται από το χώρο και τις ανάγκες του για απρόσκοπτη φύλαξη των κομβικών του σημείων. Μπορεί να είναι 24ωρη αλλά και ημερήσια ή νυκτερινή ανάλογα με την περίπτωση.
Είναι συνηθισμένη η ζήτηση των υπηρεσιών στατικής φύλαξης για έκτακτες περιπτώσεις όπως ένας γάμος, ένα εταιρικό event, ή ένα υπαίθριο party. Οι φύλακες είναι σε θέση να φροντίσουν για την άρτια διεξαγωγή μιας, μικρής ή μεγάλης σε πλήθος, εκδήλωσης. Κύριο μέλημα σε αυτές τις περιπτώσεις είναι η ασφάλεια και η διακριτική διαχείριση του πλήθους καθώς και η ασφάλεια των οχημάτων.
Το προσωπικό ασφαλείας είναι πιστοποιημένο με ειδική άδεια Security από την ΕΛ.ΑΣ.
Επαγγελματίες

Η Eταιρεία Μας

Η Οpen Eye Security δίνει μεγάλη βαρύτητα στη συνεχή εκπαίδευση και επιμόρφωση των στελεχών της. Μέσω των εξειδικευμένων σεμιναρίων και άλλων εκπαιδευτικών προγραμμάτων, η Εταιρεία στοχεύει στην εξέλιξη του ανθρώπινου δυναμικού της.

Professionals

Our Statistics

Εποχούμενη Φύλαξη
91%
Στατική Φύλαξη
94%
Φωτοβολταϊκοί Σταθμοί
86%
Iκανοποιημένοι Πελάτες
100%
Συστήματα Ασφαλείας
84%
Κέντρο Λήψης Σημάτων
82%

Οpen Eye Security

Οι επαγγελματίες στην ασφάλεια, διαθέτουν και είναι σε θέση να συντονίσουν άμεσα ομάδες εκπαιδευμένων στελεχών υπηρεσιών ασφαλείας, προκειμένου ανά πάσα στιγμή να υπάρχει ετοιμότητα και εγρήγορση, ούτως ώστε να παρέχουν υπηρεσίες φύλαξης οποιαδήποτε στιγμή μέρα ή νύχτα,                                                  365 ημέρες το χρόνο.